Czas trwania zajęć lekcyjnych

Czas trwania zajęć lekcyjnych                         

0. 7.10-7.55 5 min.
1. 8.00-8.45 10 min.
2. 8.55-9.40 10 min.
3. 9.50-10.35 15 min.
4. 10.50-11.35 10 min.
5. 11.45-12.30 20 min.
6. 12.50-13.35 25 min.
7. 14.00-14.45 10 min.
8. 14.55-15.40 5 min.
9. 15.45-16.30 5 min.
10. 16:35-17:20 5 min.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Aktualności. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.